Flash News

E-TJERA

Mother denounces disappearance of 15-year-old girl, police: Will be in nightclub or with a tutor

Mother denounces disappearance of 15-year-old girl, police: Will be in nightclub

The show Stop on TV Klan traveled to Fushë-Krujë. The show's editorial office received a report from an area called Adriana Pepmarku, who complained that her 15-year-old daughter had been missing for 9 days and that the police were not doing anything about her search.

Adriana Pepmarku says that the reason she suspects the girl's departure is that her daughter would be re-educated for 20 days, due to inappropriate behavior. Adriana says that the girl was accompanied by a 24-year-old friend from Kruja, who often took her out of school.

"It has been 9 days since the girl left home, she is 15 years old. She has been in bad company, I wanted to take her to re-education, I did re-education papers because she often left home, disobedience, a lot of noise at home. There have been departures, he has left, he has stayed all night, he has come, he has left during the day, he has also left the class, it has become a problem at school. I used all the possibilities with psychologists, and in the end I managed to be re-educated.

Overall the relationship with him has been good, but has been incredibly aggressive, lately very aggressive. The day he left home, I was not at home, I was in Lezha because I was talking to someone to get a free divorce lawyer because my husband started the divorce and closed it. This suffers this part. When I came home the children also told me my mom that Klara has left, she ran away that night did not come at all. That night I waited until 3 p.m. At 04:00 I made a report to the police in Fushë-Krujë and I have no information.

I went every day, I was interested, nothing. On Friday I saw with my own eyes my daughter, accompanied by two other girls older than her. When it came time to interrogate her, the police did not accompany her to interrogate her, because I saw the girl in question with her, she even ran away, but they went and met her wherever she wanted. I have heard that he talked to Gerta on the phone many times, I am aware that he went and took her during the lesson, he removed her from the lesson. I did not approve of her friendship with him because she is older than my daughter, she is 15 years old, a 15-year-old has nothing to do with a 23-year-old.

But she continues to be with him. I am impressed by the fact that the police say we can not intervene. Even yesterday I asked and they told me we can not intervene because she is a minor. When in fact she is a minor and I have made a report that I am her mom, they should intervene more. They are not giving me any solution. Where do I know I said what can be done with my daughter, with that girl's company. And how do I know who else he can associate with. Need to know where it is? What do they do with it? Why not come home? I want to do what is best for her, I want nothing more. I do not prejudge him about anything. "Just go home and do what is best for her," said the girl's mother.

Mamaja e vajzës është interesuar në stacionin e Policisë së Fushë-Krujës. Punonjësi që e pret i thotë se të gjithë punonjësit janë nëpër qendrat e numërimit të votave. Madje punonjësi i policisë guxoi t’i thoshte nënës së vajzës se e bija mund të jetë duke punuar në lokale nate, duke u droguar apo prostituuar, e në gjuhën popullore kësaj i thonë “mjerë kujt i bie”.

Punonjësi: Është shpallur në kërkim.

Nëna: Është shpallur në kërkim, por unë s’kam asnjë lajm tash 9 ditë.

Punonjësi: Janë të gjithë te Kzaz-ja.

Nëna: Po pse nuk ndërhyjnë, kur e dinë që është e shoqërume?

Punonjësi: Ka qëllu periudha e zgjedhjeve. Të gjitha forcat janë në qëndrat e Kzaz. Të qetësohet cikë puna, gjithë agjentët e krimeve atje i ke. Ata janë me tjetër vendim atje. Mbase lirohen mbas 1 dite, 2 ditësh.

Nëna: Po si të pres edhe dy ditë të tjera unë? U bënë 9 ditë sot, mo vlla. Është 15 vjece. Po të ishte vajza jote?

Punonjësi: Tani, goca mbase i ka hyrë një rruge, që nuk na pëlqen, një rruge të keqe. Se kot nuk ka ik nga shpia ajo. Mund të punojë në lokale nate, mund të drogohet. Mund të jetë edhe me një tutor, që e shfrytëzon.

Nëna: Kam një javë që…

Punonjësi: Ti mund të vish edhe një javë. Këto në gjuhën familjare i thonë “mjerë kujt i bien”… Pa mbaruar Kzaz-ja, vetëm në pastë ndonjë ngjarje kriminale të rëndë, i përkushtohemi. Ka shumë ngjarje, shumë dosje. Ai për një periudhë i ka pezulluar. Të mbarojë ajo, vazhdojmë pastaj. Që të vazhdojë puna normale. Jemi në gjëndje gatishmërie dhe gatishmërinë e kemi për zgjedhje.

Gazetarja e emisionit Stop ka shkuar për t’u interesuar në stacionin policor të Fushë-Krujës.

Gazetarja: Si kaluat? A ndodhet ndonjë inspektor këtu?

Punonjësi: Jo, janë të gjithë tek Kzaz-ja.

Gazetarja: Po në qoftë se unë dua të bëj një kallzim tani, kush ma merr kallzimin?

Punonjësi: Për cfarë kallzimi bëhet fjalë?

Gazetarja: Për cfarëdo lloj gjëje. që më ndodh.Kush më përgjigjet këtu? Nuk do më përgjigjesh?

Punonjësi: Nuk mund të përgjigjem për këtë pyetje, që po bën.

Gazetarja: Është pyetje shumë e thjeshtë. Nëse unë dua të bëj një kallëzim për një gjë, që më ndodh këtu në Fushë-Krujë, kush ma merr kallzimin? Zotëri me ju po flas! Do më kthesh një përgjigje?

Punonjësi: Nuk mundem me të kthy përgjigje.

Gazetarja: Më fal, je këtu për qytetarët. Kush do e marri kallëzimin, që s’qenka asnjë?

Punonjësi: Janë te KZAZ-ja.

Gazetarja: Të gjithë?

Punonjësi: Po!

Gazetarja: Po ja unë kam një problem tani. Do ma zgjidhësh ti?

Punonjësi: Po!

Gazetarja: Një vajzë, që po kërkohet. Kush do ta gjejë? Kush po e kërkon? Kush do më përgjigjet, se cfarë po bëhet?

Punonjësi: Me atë punë po merremi. Inspektorin, që po e kërkon ti, e ke në Thumanë. Inspektorin e zonës, që e kërkon zonja. Është në pritje të kryeministrit.

Gazetarja: Dhe cfarë përgjigje ju dha për rastin?

Punonjësi: Po punojnë për ta identifikuar vendodhjen e saj.

Gazetarja: 9 ditë akoma nuk është identifikuar, se ku ndodhet vajza?

Punonjësi: Po ti e di, se ca punësh kemi patur ne nja 5-6 ditë?

Gazetarja: Keni patur zgjedhjet dhe janë më të rëndësishme zgjedhjet, se një fëmijë kur të ikën, apo jo? Kur kthehen zotërinjtë?

Punonjësi: Ata kthehen, kur të mbarojë kryeministri.

Gazetarja: Edhe po punohet me rastin! Faleminderit!

Prej këtej, gazetarja e emisionit Stop iu drejtua Komisariatit të Krujës, ku u vu në dijeni se të gjitha forcat policore janë në qendrat e numërimit të votave.

Punonjësi: Komunikova me sallën. Salla komunikoi me shefin e komisariatit. Më tha shprehimisht, jemi në dijeni,- tha. Kena bo të gjitha veprimet, jena në ndjekje. Janë ke zgjedhjet, se vazhdo procesi i numërimit dhe janë krejt forcat atje.

Pas këmbënguljes së gazetares së “Stop”, policia u vu në lëvizje dhe gjeti vajzën e mitur.

Inspektori i zonës: Vajza është rehabilitu!

Gazetarja: E keni gjetur?

Inspektori i zonës: Po!

Gazetarja: Është në shtëpi?

Inspektori i zonës: Po! Atë ditë është gjetur. I ka bo oficeri të tana veprimet.

Gazetarja: U desh që të vinim ne që të bënim veprimet. Kishin kaluar 10 ditë edhe nuk ishte bërë asgjë.

Inspektori i zonës: Jo moj, jo! Në kërkim kemi qenë, tan kohën.

The mother of the minor girl thanks our program for finding the daughter.

Mother: The girl was found! It's back. Thank you for your cooperation! It's very good. Thank you very much for your cooperation! / tvklan.al

Latest news