Flash News

POLITIKOFF

Why is there so much talk on the web about Dua Lipa's meeting with Jack Harlow

Why is there so much talk on the web about Dua Lipa's meeting with Jack

The 'Variety Hitmakers' ceremony was attended by some of the biggest names in music. But Jack Harlow and Dua Lipa returned to headline the evening.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Dua wore an oversized suit with gray and white stripes, paired with two large metal earrings and black platform shoes. The Albanian added a pair of black glasses to her look, while her hair was done in light waves.

Dua met Jack during the ceremony, which caused a lot of reaction on the network. The rapper looked dapper in a purple suit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Për rikujtesë, në fillim të këtij viti Dua dhe Jack ishin kryefjalë e mediave ndërkombëtare. Arsyeja: Jack publikoi albumin e tij me titull "Come home, kids miss you" i cili përmbante edhe një këngë me titull “Dua Lipa”. Përmes saj ai ka shprehur gjithë simpatinë për yllin e popit. “Dua Lipa, po përpiqem të bëj më shumë me të sesa të bëj një bashkëpunim”-thuhet në tekstin e saj. Duke u mburrur për trupin e tij( shoqëruar me një vlerësim për trajnerin e tij personal dhe bashkëpunimin me Kanye West), ai i lutet Dua të marrë parasysh famën e tyre. “I kam shitur bodrumet, le të bëjmë arena”, thotë ai në këngë.

Then the 25-year-old showed that he had talked with the beauty before making the song. According to him, Dua was at first surprised about the intention, but still expressed that she thinks the song is okay. The two artists have been communicating more often recently, and Jack hopes that Dua will appreciate this "dedication from him."

Here are some of the many reactions on Twitter about their meeting:

"No, no, no...I don't think Dua and Jack go-... "- writes someone implying that he sees them as a couple.

Someone else writes: "I love Lipa and Jack Harlow..Oh my god...help!"

"I need someone to see me the way Jack Harlow sees Dua Lipa."

Within hours the photo of the duo was all over Twitter:

Latest news