Gazetari: Ndoj refuzon vizitat pas vdekjes së shoferit, Krimet e Rënda në sitë kompaninë avokatore

Prokurori i Durrësit Arjan Ndoj ka kufizuar vizitat pasi ka marrë vesh lajmin e ndarjes nga jeta të shoferit të tij Andi Maloku. Gazetari Muhamed Veliu tha se prokurorët e Krimeve të Rënda po heton kompaninë avokatore, ku ai jepte konsulencë.

“Prokuroria e Përgjithshme me konkretisht sektori monitorimeve të akteve dhe inspektimit, ka nisur një hetim nëse prokurori Ndoja apo bashkëshortja e ka të regjistruar një kompani avokatore ku ai jepte konsulencë. Po ashtu janë duke u parë të gjitha pagesat e mundshme se kush mund t’i ketë bërë ato për këtë kompani avokatore.

Për sektorin e inspektimeve po ashtu përbën interes se çfarë çështjesh ka trajtuar kjo kompani dhe nëse ndonjë nga çështjet i përket interesave me pronat të Aleksandër Lahos njohur me pseudonim Rrumi”, tha gazetari Muhamet Veliu në emisionin “Open” në Top Channel.