“Gazetarja dinte më shumë se policia”, Zv. ministrja e Brendshme përplaset me Lalën

Gazetarja Klodiana Lala është përplasur me zëvendës ministren e Brendshme, Rovena Voda në emisionin Opinion. Shkak u bë diskutimi për  krimin shqiptar në Holandë. Gazetarja tha se ministria e Brendshme ka dështuar, ndërsa Voda tha me ironi se “gazetarja dinte më shumë se policia”.

Pjesë nga debati: 

Rovena Voda: Ju dini më shumë se policia…

Klodiana Lala: Unë di më shumë se policia

Rovena Voda: Po le tani…

Klodiana Lala: Zbrisni ndonjëherë në terren…

Rovena Voda: Kam zbritur

Klodiana Lala: E di si janë policët, isha tek Bulevardi i Ri the policët thanë se si nuk e keni ngritur zërin ndonjëherë për pagesat. Ka raporte, ne kemi vrasje shqetësuese dhe policia e shtetit është e bindur që ata vijnë për shkak të përplajeve që kanë në Hoalndë. Është fyese të bësh në diskutim… që nuk bënë një analizim.

Rovena Voda: Po ja pra tani…

Klodiana Lala: Problemi më i madh është shitja e informacionit.

Rovena Voda: Behar Bajri në Roterdam u kap, se po më thoni që jep një emër.

Klodiana Lala: Zonja Voda ta tha Artan hoxha…