Harrington në zjarr

Një helikopter lëshon ujë në zjarret që kanë përfshirë Harringtonin, 335 km në veri në lindje të Sidneit.

Vatrat e zjarrit përhapen përtej bregdetit lindor të Australisë. Të paktën 100 shtëpi u shkrumbuan nga zjarret dhe më shumë se 35 njerëz u plagosën, përfshirë 16 zjarrfikës.

Foto: Shane Chalker / AAP