Ia “nxiu” jetën në ‘Hell`s Kithchen’, Renato Mekolli merr pranë vetes Anin

Me siguri e mbani mend Anin nga edicioni i parë i “JHell`s Kitchen”. Vajza e cila “hëngri” aq shumë të bërtitura nga Renato Mekolli por që u pa dhe një pëlqim nga ana e shefit të kuzhinës, i cili e deklaroi më vonë dhe nëpër intervista.

Edhe pse e eliminoi nga gara, Renatos si duket nuk “i ndahet” zemra nga Ani. Përmes një postimi në Instagram, ai ka treguar se Ani do të jetë krahu i djathë i tij në edicionin e dytë “Hell`s Kitchen”.

Postimi i plotë i Renatos:

A e mbani mend Anin,së cilës ja nxiva jetën, me të bërtitura, në Hell’s Kitchen? Epo ja pra si vijnë punët 😂, sot Anin po jua prezantoj si një nga ndihmëset e mia në “Hell’s Kitchen Albania 2”. Kot nuk thonë, pas çdo të “keqe” vjen një e mirë. Ani do të jetë përsëri në kuzhinën e ferrit, këtë herë si krahu im i djathtë, si një profesioniste që u rrit edhe më shumë pasi u shfaq në atë sfidën e parë. Kur kalon portën e Hell’s Kitchen, veç fati i mirë e suksesi të ndjek nga pas. Ndaj vajzaaa e gra, kudo që jeni ejani përballuni me sfidën më të egër, por dhe më të bukurën në Shqipëri! Ejani ndjejani lezetin “sherrit” me mua, “djallin”. Debati ju bën edhe më të forta, sfida ju hap dyer edhe më të mëdha.
Audicionet vazhdojnë edhe javën tjetër 😊
Dt 27-28-29 Gusht 
Ora 16:00-20:00 tek Piramida 

 

 

View this post on Instagram

 

A e mbani mend Anin,së cilës ja nxiva jetën, me të bërtitura, në Hell’s Kitchen? Epo ja pra si vijnë punët 😂, sot Anin po jua prezantoj si një nga ndihmëset e mia në “Hell’s Kitchen Albania 2”. Kot nuk thonë, pas çdo të “keqe” vjen një e mirë. Ani do të jetë përsëri në kuzhinën e ferrit, këtë herë si krahu im i djathtë, si një profesioniste që u rrit edhe më shumë pasi u shfaq në atë sfidën e parë. Kur kalon portën e Hell’s Kitchen, veç fati i mirë e suksesi të ndjek nga pas. Ndaj vajzaaa e gra, kudo që jeni ejani përballuni me sfidën më të egër, por dhe më të bukurën në Shqipëri! Ejani ndjejani lezetin “sherrit” me mua, “djallin”. Debati ju bën edhe më të forta, sfida ju hap dyer edhe më të mëdha. Audicionet vazhdojnë edhe javën tjetër 😊 Dt 27-28-29 Gusht Ora 16:00-20:00 tek Piramida @topchannelalbania @hellskitchen.tch @zefinahasani #pervajzat #pergrate #perprofesionistet #peramvisatemira

A post shared by Renato Mekolli (@renatomekolli) on