Kanë 7 shtëpi në Turqi dhe Amerikë, Almeda dhe Tolgahan në ndihmë të 9 familjeve që rrinë në pronat e tyre

Tolgahan dhe Almeda Abazi kanë vendosur të ndërmarrin një hap për të ndihmuar të tjerët në kohë koronavirusi.

Dyshja kanë 7 shtëpi në pronësi në Turqi dhe Amerikë dhe  ata kanë vendosur që për disa muaj të mos kërkojnë qiratë për 9 familje.

Mediat turke shkruajë se ata po përpiqen të japin ndihmën e tyre me aq sa munden dhe veprimi është për t’u marrë shembull. Kujtojmë se shumë familje kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë COVID-19 dhe frika më e madhe e tyre është se do të mbeten jashtë.