“Kërkesa për fronin” paska qenë arsyeja e ‘krisjes’ mes Harry-t dhe William-it

Prej kohsh përflitet për marrëdhënien e tyre të “krisur” dhe shumë arsye janë aluduar, mirëpo mesa duket “People” ka gjetur arsyen e vërtetë pse “u kris” marrëdhënia mes dy vëllezërve, princit Harry dhe princit William.

Burme pranë “People” janë shprehur se aporti i tyre ka pësuar ndryshime që prej momentit kur William kërkoi fronin. Sipas të njëjtave burimeve Princ Harry duhej ta mbështeste vëllanë e tij dhe ta ndihmonte në gjërat që duka i Cambridge kishte nevojë.

Kjo mungesë bashkëpunimi e dy vëllezërve ka bërë që marrëdhënia e tyre të pësojë një ‘krisje’, duke mos qenë më si ma parë.