KQZ shtyn afatin me një orë, Fieri dhe Kavaja kundërshtojnë

Pas vendimit të marrë nga KQZ për shtyrjen e procesit të votimit deri në orën 20:00, disa qendra votimi në disa qytete kanë qenë kundër këtij vendimi.

Fier, disa qendra votimi nuk pranojnë të vijojnë procesin e votimit të shtyrë me një orë më tepër nga KQZ-ja. Ndërkohë që qendra e votimit me numër 2994 është mbyllur. Debate kanë ndodhur në qendrën 2994/1 , e cila është mbyllur.

Edhe në Kavajë disa qendra votimi nuk pranojnë të vijojnë procesin e votimit,