KRYESORE

Ministrja Evis Kushi kritikon nxënësin pa maskë: Nuk duhet të rrish këtu

Ministrja Evis Kushi kritikon nxënësin pa maskë: Nuk duhet

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi, teksa ka bërë inspektimet në terren duke parë nga afër zbatimin e masave anti-covid në shkollat e Durrësit, ka kritikuar një nxënës i cili nuk e kishtevënë mskën.

Kushi takoi grushtin me nxënësin e shkollës 9-vjeçare, teksa e lajmëroi se mund të infektohet nëse nuk zbaton masat.

“Ku e ke maskën. Nuk duhet të vish në klasë pa maskën. Sepse mund të marrësh virusin dhe mund t’ia çosh mamit, babai dhe gjyshes. Dakord?”, tha Kushi.

Më tej ajo theksoi se përzgjedhja e shkollave ka qenë tërësisht e rastësishme dhe pa asnjë lajmërim paraprak. Ajo udhëzoi mësuesit që të mbajnë nën vëzhgim nxënësit për zbatimin e masave.

Ditari politik

Të fundit