Ndërron jetë 12-vjeçari, dyshohet nga fruthi. Vëllai dhe motra transportohen me helikopter në Tiranë

Një 12-vjeçar ka ndërruar jetë në fshatin Berishë të Fushë-Arrëzit. Dyshohet se shkak janë bërë komplikacionet nga fruthi.

12-vjeçari ka humbur jetën në shtëpinë e tij ndërkohë që mësohet se në gjendje të rëndë janë edhe vëllai dhe motra e tij, 9 dhe 15 vjeç.

Ata po transportohen me helikopter drejt Tiranës pasi dyshohet se edhe ata janë prekur nga fruthi.