KRYESORE

Ndërron jetë një nga 5 punëtorët që ranë nga skela

Ndërron jetë një nga 5 punëtorët që ranë nga

Ndërron jetë një nga 5 punëtorët që ranë nga skela ku po punonin për rikonstruktimin e një pallati.

Në pallatin me rreth 10 kate po bëheshin rikonstruksione në fasadën e tij ku në momentin e punës është shkëputur skela në dy prej kateve të godinës, e për pasojë ka humbur jetën një punojës dhe kanë mbetur të plagosur 4 të tjerë. Kanë qenë banorët ata që kanë lajmëruar ambulancën, e ndërsa mendohet se ka dhe persona të tjerë të lënduar.

Dyshohet se shkak i aksidentit ka qenë mungesa e sigurisë teknike, duke vënë edhe një herë në pah mungesën e sigurisë së punonjësve në ambientet e punës.

Ditari politik

Të fundit