Nuk e mbajti dot Valeri apo nuk “ngjitej” dot Alba? Balerina flet për momentin e sikletshëm

Balerian e Klan, Alba Hoxha është përballur me një moment të sikletshëm teksa realizonte numrin me Valerin që konkurron në “Dance With Me”.

Alba ka shpërndarë momentin ku tenton të ngrihet në shpatullat e Valerit, por numri has në vështirësi dhe krahas videos, Alba shkruan:

“Epo gjëra që ndodhin janë. Në jetë shpesh ndeshemi me pengesa e rrëzime dhe nuk është dështim nëse rrëzohesh, por është sukses nëse arrin të ringrihesh.”