Pedagogu Kristo ironizon kongresin e PS: Vetëm kongresmenët do mbeten në Shqipëri

Pedagogu dhe gazetari Erion Kristo ka ironizuar kongresin e Partisë Socialiste. Nëpërmjet një reagimi në ‘Facebook’, Kristo thotë se në Shqipëri do të mbeten vetëm kongresmenët, ndërsa gjithë të tjerët do të ikin.

“Uroj Partinë Socialiste që t’i ngrejë sa me lart flamujt e kongreseve. Le të jetë ky kongresi i vazhdimësisë. Kështu, vetëm kongresmenët do mbeten në Shqipëri. Gjithë të tjerët do ikin”, shkruan ai.

Në fund, gazetari shton: “P.S. uroj që lista e këshilltarëve të Tiranës të ketë njerëz tamam. Apo s’ka rëndësi…”