“Për fëmijërinë e vjedhur”, të famshmit që iu bashkuan protestës

Në protestën e sotme para sheshit “Nënë Tereza” të shumtë kanë qenë qytetarët që janë mbledhur për të ngritur zërin e tyre kundër abuzimeve seksuale.

Mijwra qytetarë nga moshat nga më të ndryshmet, u bënë bashkë në këtë protestë për të dënuar abuzimet seksuale dhe për të kërkuar një të ardhme më të sigurt për të gjitha vajzat.

“Për fëmijërinë e vjedhur”; “Mbroni vajzat, jo pedofilët”; “Pse nuk raportojmë”; “Marshoj për vajzën dhe mbesat e mia”; “Mos përdhuno”; ishin disa nga sloganet dhe pankarta që qytetarët mbanin në duar.

Më poshtë fotot e të famshmëve që morën pjesë në protestë: