Për vjeshtë dhe dimër, komoditet dhe ngrohtësi: Zgjidhja më e mirë për këmbët e burrave

Është zyrtarisht ftohtë. Koha për t`u veshur vërtetë dhe tamam është pikërisht tani. Pavarësisht bukurisë e kombinimeve, burrat janë më praktik në këtë pjesë. Mirëpo ka rëndësi edhe komoditeti dhe ngrohtësia.

Me fjalë të tjera: do t’ju duhen disa çizme. Dhe më poshtë do keni disa ide dhe modele që janë më të mirat dhe të sugjeruara për djemtë dhe burrat që preferojnë këtë stil.

Çizmet më të mira, kudo e në çdo kohë (Zappos- 140 dollarë)

Quhen “Torqued-Up Chelsea”, janë më të mirat dhe më stil (Farfetch – 781 dollarë)

Çizmet ” Woodsy New Englander” ( Yuketen- 583 dollarë)

Çizmet “Sci-Fi” për alpinizëm (Zappos – 175 dollarë)

Çizmet e ‘kohës së vjetër’  (Danner – 360 dollarë)

Farfetch – $675

Heschung – $723

Clarks – $150

Edward Green – $1,680

Viberg – $650