Përveçse e merr si imazh, ‘Fiat’ thotë fjalë të mëdha për Ava Max: Një nga këngëtaret më të mëdha të pop-it

Kompania e famshme e makinave “Fiat” , ka përzgjedhur këngëtaren me origjinë shqiptare, Ava Max, si imazhin më të ri të kësaj firme. Por përveçse si imazh, “Fiat” ka një konsideratë tejet të veçantë për Ava-n.

“Një nga këngëtaret më të mëdha të pop-it ndonjëherë dhe një nga qytetet më elegante. Duket sikur diçka e mahnitshme do të ndodhë,”-shkruan Fiat.

Ava Max është duke njohur vetëm sukses në karrierën e sa, e cila përveçse për bukurinë dallohet shumë për talentin që ka. Ajo po bashkëpunon me emra të rëndësishëm të muzikës në botë dhe vetëm disa ditë më parë, këngëtarja shqiptare publikoi këngën “Slow dance” në bashkëpunim me këngëtarin AJ Mitchell, që ka arritur mbi 222 mijë klikime.