Politikanët VIP lihen jashtë dasmës mbretërore

Me 19 Maj princi Harry dhe Meghan Markle do të kurorëzojnë dashurinë e tyre. Dasma mbretërore do të jetë një nga eventet më të rëndësishme dhe do të mbulohet nga mediat më prestigjioze.

Këshilltarët e Kensington Palace kanë përpiluar një listë ‘të paftuarish’ për dasmën mbretërore, duke lënë jashtë figura shumë të rëndësishme të politikës me ndikim në botë.

Në dasmën e vitit nuk do të jetë presidenti Trump dhe paraardhësi i tij Obama me bashkëshorten Michelle, por mbi të gjithë nuk do të jetë as kryeministrja e Anglisë, Theresa May.