Flash News

POLITIKOFF

Apple së shpejti prezanton iphone 14

Apple së shpejti prezanton iphone 14

Apple, më në fund ka një datë për prezantimin e iPhone 14. Më 7 shtator është parashikuar eventi që do të hedhë në treg produktin e ri.

Apple së shpejti prezanton iphone 14

Sipas Mark Gurman të Bloomberg, kompania zhvillon evente të kësaj natyre në pjesën e parë të shtatorit.

Apple së shpejti prezanton iphone 14

Apple do të prezantojë linjën e iPhone 14, që do të përfshijë: iPhone 14 bazë, një iPhone 14 të ri me ekran të madh, një iPhone 14 Pro dhe një iPhone 14 Pro Max.

Apple së shpejti prezanton iphone 14

Pak kohë pas prezantimit, të gjitha produktet e iPhone 14 do të hidhen në treg me çmime promocionale.

Të fundit