Flash News

POLITIKOFF

Arjan Konomi bën ndryshimin drastik në pamje

Arjan Konomi bën ndryshimin drastik në pamje

Pak ditë më parë një video e Opinionisti Arjan Konomi me flokë të thinjur dhe fytyrë të zbehtë i habiti të gjithë, aq sa menduan se opinionisti mund të vuante nga një sëmundje shëndetësore. Por jo, ky i fundit i vërtetoi të kundërtën me disa foto nga një ishull shumë larg Shqipërisë.

Së fundmi, Konomi ka ardhur me një ndryshim të ri në ‘look’, për të cilin ai kërkon mendimin e ndjekësve.

“Ça dini ju për look-un e ri!!Gati për filmin e ri “Top Gun”. Hajde jepini komenteve .. se thatë që jam plakur.. Si mendoni se dukem tani?”, ka pyetur Konomi.

Arjan Konomi bën ndryshimin drastik në pamje

Të fundit