Flash News

POLITIKOFF

Dy vite pas divorcit me Jeff Bezos, MacKenzie martohet sërish

Dy vite pas divorcit me Jeff Bezos, MacKenzie martohet sërish

Në janar të vitit 2019, themeluesi i Amazon, Jeff Bezos dhe MacKenzie Bezos, njoftuan se kishin nisur procedurat e divorcit. Ish-bashkëshortët kanë katër fëmijë bashkë dhe çifti u ndanë me marrëveshje pa hapur probleme për njëri-tjetrin.

MacKenzie përfitoi kështu një shumë të madhe aksionesh të Amazon të cilat kanë vlerën e 38 miliardë dollarëve, duke u bërë gruaja e tretë më e pasur në planet, si edhe njeriu i 22-të më i pasur, sipas Indeksit të Miliarderëve të Bloomberg- ut.

Dy vite pas divorcit me Jeff Bezos, MacKenzie martohet sërish

Po ashtu, MacKenzie ka nënshkruar 'Zotimin për Dhurim', një dokument me anë të së cilit njerëzit më të pasur në botë zotohen se do ta dhurojnë gjysmën e pasurisë për bamirësi. Ndërsa ish-bashkëshorti i saj Jeff Bezos nuk ka pranuar ta nënshkruajë këtë zotim.

Jeff Bezos edhe pas divorcit,  mbetet njeriu më i pasur në botë. Por dy vite pas divorcit, ish-bashkëshortja e tij MacKenzie është martuar sërish me një mësues shkencash në shkollën e fëmijëve të saj!

Dy vite pas divorcit me Jeff Bezos, MacKenzie martohet sërish

“Dan është një djalë kaq i shkëlqyeshëm dhe unë jam i lumtur dhe i ngazëllyer për të dy”, tha Bezos në një deklaratë.

Të fundit