KRYESORE

PolitikOn/ Intervistë në varrezat e Rrmajit në Shkodër, vdekja dhe jeta në sytë e Stefan Çapalikut  

PolitikOn/ Intervistë në varrezat e Rrmajit në Shkodër,

PolitikOn këtë herë shkon në Shkodër dhe bisedon me një shkrimtar, Stefan Çapalikun.

Një intervistë ndryshe, e realizuar në monumentet funerale të Varrezave të Rrmajit në Shkodër, cilësuar si dëshmi e gjallë e qytetërimit perëndimor.

Prej andej, Çapaliku, i njohur edhe si regjisor i shfaqjeve teatrale, bisedon me gazetarin Alfred Lela mbi ‘antologjinë e jetës dhe vdekjes’, që vijnë edhe si dy libra më vete.

Çapaliku tregon edhe ‘humusin’ që ka krijuar Shkodra me humorin, por edhe qyteti që e “konkurron” në këtë drejtim.

https://www.facebook.com/politiko.al/posts/982106492289348

 

Ditari politik

Të fundit