“Preku telat e zemrës sime dhe i propozova për bashkëpunim”

Këngëtarja Era Rusi, e ftuar në emisionin “Top Show” u pyet dhe për bashkëpunimin me këngëtaren Remzie Osmani.

Moderatori  Alban Dudushi pyeti Erën se si u realizua bashkëpunimi mes dy këngëtareve.

“Preku telat e zemrës sime dhe i propozova për bashkëpunim”, tha Era duke shtuar më tej se një bashkëpunim i tillë kishte qenë një ëndërr në sirtar për të.