Rama nga Praga: Mbështetje totale nga V4 për çeljen e negociatave

Kryeministri Edi Rama është pjesëmarrës në Samitin e Vishegradit në Çeki. Në një postim në Facebook, kryeministri shkruan se V4 (Polonia, Hugaria, Çekia dhe Sllovakia) kanë dhënë mbështetje për çeljen e negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian.

“Në Pragë me vendet e V4 (Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia) dhe vendet e Ballkanit Perëndimor – Jo vetëm mbështetje totale nga V4 për çeljen e negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian, po edhe një plan veprimi për të realizuar këtë objektiv strategjik👍”, shkruan Rama.

Ajo që bie në sy nga fotot është fakti se kryeministri nuk i ka harruar atletet e bardha, të cilat i ka pjesë të veshjes në takime me rëndësi.