Risitë teknologjike lehtësojnë komunikimin tuaj, përjeto audion më të mirë me “Galaxy Buds+”

Dëgjimi i muzikës apo edhe komunikimi përmes mënyrave lehtësuese që ofrojnë gjithnjë e më shumë teknologjitë më të reja, na e kanë bërë më të lehtë këtë proces.

Mirëpo, shpesh herë, ndeshemi me probleme të dëgjimit të zërit të personit me të cilin po komunikojmë, apo zëri ynë nuk shkon tek ata. Mos të flasim për ato momente kur njëkohësisht po bëjmë edhe një punë tjetër përveçse po komunikojmë përmes telefonit.Duke u bazuar në përvojën e jashtëzakonshme të audios wireless të ofruar nga Galaxy Buds, Galaxy Buds+ të rinj të Samsung janë krijuar për të siguruar përvojën më të përshtatshme të dëgjimit, me cilësi edhe më të lartë.

Dhe ky është një lajm shumë shumë i mirë për të gjithë përdoruesit e telefonisë celulare, sidomos fanatikëve të Samsung.

Me teknologji të përparuar të altoparlantëve dhe mikrofonave, baterisë gjatë gjithë ditës dhe opsione të reja për personalizimin e audios, navigimin dhe përshtatjen, Galaxy Buds+ lejojnë përdoruesit të shijojnë audio me cilësi të studios në kushtet e tyre.

Për ata që mbështeten në kufjet e tyre wireless për thirrjet telefonike dhe thirrjet me video, Galaxy Buds+ janë të pajisur me tre mikrofonë – një të brendshëm dhe dy të jashtëm – për kapjen e zërit me qartësi maksimale.

Mikrofonët e jashtëm theksojnë zërin tuaj dhe eliminojnë zhurmën e sfondit në mënyrë që të mund të dëgjoheni gjithmonë, pavarësisht se ku jeni.

Gjithashtu, një tjetër lehtësi që ofron “Galaxy Buds +” është shmangia e sresit që japin kufjet me wireless kur u mbaron bateria.

Nuk ka asgjë më zhgënjyese sesa kur kufjeve wireless i mbaron bateria në mes të podcast-it dhe nuk ka asnjë prize në horizont. Falë një baterie të fuqishme 85 mAh, Galaxy Buds+ janë shoqëruesi i përsosur për ata që duan të dëgjojnë kur janë në lëvizje.

Galaxy Buds+ ofrojnë njëmbëdhjetë orë muzikë, dhe ju mund ta dyfishoni atë në 22 orë vetëm duke i vendosur ato në kutinë e karikimit wireless 270mAh – i përsosur për dëgjimin në lëvizje.

Dhe kjo është një super gjetje 😉