Shkon në 17 numri i viktimave nga virusi misterioz, Kina mbyll transportin publik

WUHAN, CHINA - JANUARY 22: People wear face masks as they wait at Hankou Railway Station on January 22, 2020 in Wuhan, China. A new infectious coronavirus known as "2019-nCoV" was discovered in Wuhan last week. Health officials stepped up efforts to contain the spread of the pneumonia-like disease which medical experts confirmed can be passed from human to human. Cases have been reported in other countries including the United States,Thailand, Japan, Taiwan, and South Korea. It is reported that Wuhan will suspend all public transportation at 10 AM on January 23, 2020. (Photo by Xiaolu Chu/Getty Images)

Shkon në 17 numri i viktimave të prekur nga virusi misterioz në Kinë.

Lajmi është konfirmuar nga Komisioni Kombëtar i Shëndetit në Kinë, ku 13 janë burra dhe 4 gra

Simptomat e këtij virusi zgjasin nga 10 ditë deri në tre javë në shumicën e rasteve, sipas autoriteteve shëndetësore, raporton CNN.

Ndërkohë, qyteti kinez Wuhan ku u shfaq për herë të parë virusi i ri, ka mbyllur përkohësisht transportin e tij publik.