Shpërndahet Kuvendi i Kosovës, rruga e vetme zgjedhjet e parakohëshme

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro shpërndarjes së Parlamentit duke çuar vendin në zgjedhje të parakohëshme, pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj, pas ftesës që ky i fundit mori për t’u paraqitur në Hagë.

Për shpërndarje kanë votuar 89 pro, nderkohe qe 1 ishte kundër dhe 2 absenim. Ne salle ishin 105 deputetë të pranishëm.