“Shpresojmë të reflektojë dhe qetësohet më vonë”, mesazhi i Ilir Metës nga Gjiri i Lalzit

Presidenti Ilir Meta e ka nisur këtë të shtunë me një mesazh nga vendi i tij i preferuar, Gjiri i Lalzit.

Me një mesazh të ‘koduar’ në rrjetet sociale, ai i është drejtuar të gjithë shqiptarëve me këto fjalë: “Mirëmëngjes nga Lalëzi! Edhe pse deti është zgjuar nervoz sot, shpresojmë të reflektojë dhe qetësohet më vonë”.

Ka kohë që presidenti dërgon mesazhe për reflektim nga ana e kryeministrit  dhe paleve politike per t’i dhene zgjidhje kizes ne vend dhe respektimin e dekretit e tij per mbajtjen e zgjedhjeve me 13 tetor.