Sot, Shqipëria merr kryesimin e Presidencës së OSBE-së

Shqipëria merr në ngarkim drejtimin e Presidencës së OSBE-së.

Lajmin e bëri të ditur vetë kryeministri Edi Rama gjatë mbledhjes me Këshillin e Ministrave. AI tha se sot udhëton bashkë me Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj, drejt kryeqytetit të Sllovenisë, Bratislavës, për marrjen e presidencës së OSBE

“Shqipëria merr presidencën e OSBE dhe do të kem një ngarkesë plus për të drejtuar OSBE dhe duhet të shkoj sot në Bratislavë për të marrë detyrën. Dhe direkt nesër do të shkoj në Stamboll në takimin që ka organizuar presidenti me investitorë dhe biznesmenë”, u shpreh Rama.