Flash News

KRYESORE

Të gjitha fabrikat e shtëpisë së modës “Armani” do të prodhojnë bluza vetëm për mjekët

Të gjitha fabrikat e shtëpisë së modës

Të gjitha fabrikat e shtëpisë së modës “Armani” do të prodhojnë bluza vetëm për mjekët

Në një njoftim zyrtar, “Armani” një nga markat më të lakmuara në botë, ka njoftuar se të gjitha fabrikat e tij të prodhimit të modës do shndërrohen në prodhuese të veshjeve mbrojtëse për mjekët dhe infermierët. Se jeta është mbi të gjitha.

Përveç kësaj ai ka rritur donacionet e tij për spitalet duke e shtrirë kontributin në 2 milionë dollarë në total edhe në spitalet e Bergamos, Piacenzas dhe Versilias.

Gjithashtu, kujtojmë se Giorgo Armani ishte ndër të parët që mbylli dyqanet e tij për shkak të koronavirusit dhe i pari që bëri donacionin e tij publik në luftën kundër koronavirusit.

Ditari politik

Të fundit