Tensione në Dibër, socialistët ankesa për qeverisjen: Do largohemi nga PS

Në mbledhjen e Partisë socialiste sot në Dibër ka pasur debate, ku të pranishëm ishin dhe koordinatorja e PS-së për këtë, ministrja Olta Xhaçka si dhe kryetari i bashkisë Muharrem Rama.

Qytetarët në mbledhje janë ankuar por keqqeverisje nga bashkia e drejtuar nga i zgjedhur i Partisë Socialiste në Kualicion me PDIU-në, Muharrem Rama.

Qytetarët u shprehën se të punësuar janë vetëm simpatizantët e PDIU-së dhe se ata nuk gjejnë dot një vend punë. “Ne do të tërhiqemi nga Partia Socialise sepse nuk gjejmë dot një vend pune ndërsa partia e Çamëve ka punësuar kë ka dashur”, janë shprehur socialistët në mbledhje.