Nuk mbarojnë “partitë familjare”; babë e bijë kandidatë për të njëjtën parti

Pas publikimit të listës së kandidatëve të partive MEGA dhe PAD në të cilat, kandidatët kishin lidhje familjare me nëji tjetrin sot është “zbuluar” një tjetër parti në të cilën kandidatët rezultojnë familjarë. 

Bëhet fjalë për një rast në qyetatine Shkodrës ku kandidojnë për të njëjtën parti babë e bijë. Të dy  kandidojne për PDIU-në,  babai mban numrin 2 ndërsa e bija mban numrin 4.

Liljan Idrizaj dhe e bija Liljana Idrizaj, kandidojnë edhe me 9 kandidatë të tjerë. Liljan Idrizaj, 63 vjeç është inxhinier, kurse e bija, 27 vjeçe është përfaqësuese mjekësore në disa kompani farmaceutike. 63-vjeçari është kryetar i PDIU-së për Shkodrën.