Xhaketa që nuk duhet t`i mungojë dollapit tuaj

Megjithëse vjeshta është prezente mes nesh dhe koleksionet e reja kanë filluar të zbresin në raftet e dyqaneve, temperaturat e nxehta, tej normales për periudhën, kanë bërë që në të mos mendojmë ende për mëngët e gjata.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që nuk duhet të fillojmë të mendojmë se çfarë na duhet këtë sezon – kur temperaturat të fillojnë të ulën paksa.

Xhaketa në ngjyrë të zezë, lëkurë do të jetë një trend dhe diçka që duhet ta keni këtë vjeshtë. Ky model kanë qenë fillimisht “i përqafuar” nga personazhet e njohur të huaj që e kanë prezantuar, ndër to dhe Irina Shayk.