4 vite pas sherrit të bujshëm, publikohet fotoja e Johnny Depp i gjakosur

Në vitin 2015 u bë publik sherri i bujshëm i aktorit Johnny Depp me ish-bashkëshorten Amber Heard. Asokohe, Amber akuzoi të shoqin për dhunë e ndërsa aktori nga ana e tij u shpreh se gjatë një konflikti, ish-bashkëshortja se gjatë një konflikti ajo i ka vendosur mbi faqe një cigare të ndezur. Gjithashtu, Amber e ka  qëlluar atë me një shishe, e cila i ka lënduar gishtin.

Vetëm katër vite më vonë është publikuar për herë të parë fotoja e aktorit, i gjakosur. Përmës kësaj fotoje, Depp kërkon të vërtetojë pafajësinë e tij, pas artikullit të vitit 2018 ku cilësohej si ‘dhunues femrash’, është i pavërtetë.

Kjo ngjarje me ish-çifit ndodhi në Australi dhe zënka nisi në momentin kur Amber dëgjoi aktorin të fliste me avokatët e tij për një marrëveshje pas-martesore.