Aktoret më të pasura në Hollywood, më e paguara Scarlett Johansson

Mandatory Credit: Photo by Stephen Lovekin/REX/Shutterstock (8861723bg) Scarlett Johansson 71st Annual Tony Awards, Arrivals, New York, USA - 11 Jun 2017

Revista Forbes ka publikuar listën e aktoreve më të paguara në botë. Kjo listë kryesohet nga aktorja Scarlett Johansson me 56 milionë dollarë.

Të ardhurat e aktores se “Avengers” përfshijnë fitimet e rolit të ardhshëm “Black Widow” dhe paga prej 35 milionë dollarë për rolin në filmin Avengers: Endgame. Avengers: Endgame fitoi 2.8 miliardë dollarë të ardhura në të gjithë botën.

Lista e plotë e aktoreve më të paguara:

Ellen Pompeo 

Të ardhura- 22 milionë dollarë

Charlize Theron

Të ardhura : 23 milionë dollarë

Margot Robbie

Të ardhura: 23.5 milionë dollarë

Elisabeth Moss

Të ardhura: 24 milionë  dollarë

Kaley Cuoco

Të ardhura: 25 milionë dollarë

Jennifer Aniston

Të ardhura: 28 milionë  dollarë

Nicole Kidman

Të ardhura: 34 milionë  dollarë

Reese Ëitherspoon

Të ardhura: 35 milionë  dollarë

Sofia Vergara

Të ardhura: 44.1 milionë  dollarë

Scarlett Johansson

 Të ardhura: 56 milionë dollarë