Ambasadori turk: Do pastrojmë çdo anëtar të FETO-s nga Shqipëria

Ambasadori i Turqisë në Tiranë, Hidayet Bayraktar, duke theksuar se organizata terroriste FETO është eksperte në komplot, mashtrim, shfrytëzimin e mirëbesimit dhe fshehjen e qëllimit, tha se “Ne jemi në ndjekje të këtyre qelizave me zakone të këqija. Do të jemi në ndjekje deri në pastrimin e anëtarit të fundit të FETO-s nga Shqipëria.”

Bayraktar, në një deklaratë për AA, ka theksuar se FETO që nga tentativa për grusht shteti më 15 korrik vitin e kaluar po ndiqet nga afër edhe në Shqipëri, ku ekzistojnë lidhje me rrënjë historike dhe miqësie të Turqisë.

Ai ka shtuar më tej se organizata terroriste duke u fshehur nën petkun e arsimit me një dyfytyrësi vazhdon aktivitetet, përndjek njerëzit dhe “përgatit komplote për njerëzit që nuk i pëlqejnë.”