Bici firmos shkarkimin për 6 inspektorët e IKMT së Shkodrës e Lezhës

Shefja e Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit Dallëndyshe Bici me anë të një vendim të marrë ditën e sotme ka shkarkuar nga detyra inspektorët e IKMT për Shkodrën e Lezhën.

Shkarkim nga Bici është firmosur për përgjegjësit e degës dhe 6 inspektorë, të cilët janë larguar me motivacionin se kanë lejuar ndërtimet pa leje.

“Vendimi pas neglizhimit të detyrës për inspektimin e ndërtimeve pa leje. Inspektorë nga Tirana do të ndërmarrin veprime në Velipojë dhe më gjerë.”, -ka sqaruar Bici ne vendimin e saj.