Bota

Joe Biden mbërrin për herë të parë në Shtëpinë e Bardhë

Joe Biden mbërrin për herë të parë në

Joe Biden mbërrin në Shtëpinë e Bardhë për herë të parë si president i ri i SHBA, i shoqëruar nga bashkëshortja Jill Biden dhe anëtarë të familjes.

Nën masa të rrepta të sigurisë që prej nisjes së ceremonisë së inaugurimit, Biden zbriti nga makina presidenciale dhe ka ecur në këmbë drejt Shtëpisë së Bardhë, në sheshin e Washington DC, në drejtim të Shtëpisë së Bardhë.

Gjatë rrugëtimit, Biden u përshëndet me qytetarë të shumtë , por edhe me gazetarë.

Ditari politik

Të fundit