Çifti i njohur Hammer dhe Chambers i japin fund martesës 10-vjeçare

Pas 10 vitesh bashkë, aktori i “Call me by your name” dhe bashkëshortja e tij, Elizabeth Chambers i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Këtë lajm e ka dhënë vetë aktori përmes rrjeteve sociale dhe kjo ka çuditur jo pak fansat të cilët nuk e prisnin një gjë të tillë.

“Trembëdhjetë vjet si miq të ngushtë, shpirtra binjakë, partnerë dhe më pas prindër. Ka qenë një udhëtim i jashtëzakonshëm, por bashkë, kemi vendosur të kthejmë faqe dhe t’i japim fund martesës sonë. dërsa hyjmë në këtë kapitull tjetër, fëmijët tanë dhe marrëdhënia si prindër dhe miq të dashur do të mbetet përparësia jonë. E kuptojmë se ky lajm do të hapë debate në publik, por në interes të fëmijëve dhe familjes sonë, ne gjatë kësaj kohe kërkojmë intimitet, dhembshuri dhe dashuri,”- shkruan aktori në postimin e tij.