Deklarata e blogerit shqiptar: Jam gay, më pëlqejnë meshkujt dhe dua fëmijë

Dario Doka, të cilin së fundmi po e shohim dhe tek “Sfida e bukurisë” në Top Channel tek “E diell” ka qenë i ftuar sot në “Pop Culture”.

Dario ka treguar për karrierën e tij profesionale si dhe ka folur edhe për prirejt seksuale që ka. Ai ka treguar që pëlqen meshkujt por edhe dëshiron të ketë fëmijë.

Gjithashtu ka treguar që mamaja e ka mbështetur duke i qëndruar pranë e ndërsa me babanë i ka humbur kontaktet:

“Unë jam mashkull dhe më pëlqejnë meshkujt. S’mund të ndryshoj! Unë dua të , askush nuk mund të vendosë nëse duhet të kem a jo, vetëm Zoti e vendos këtë. Fakti që jam gay nuk të bën të mos kesh fëmijë. Do bëhem me fëmijë dhe pik.”