Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha thirrje demokratëve: Kjo do të jetë vjeshta e protestave, njerëzit janë të gatshëm

Berisha thirrje demokratëve: Kjo do të jetë vjeshta e protestave,

Kreu i PD, Sali Berisha paralajmëroi nisjen e protestave para anëtarëve të Këshillit Kombëtar të PD.

Sipas tij, qytetarët po presin mobilizimin e tyre dhe se ka ardhur koha që të kalohet në forma të shumëllojshme qëndrese, revolte dhe kryengritjeje paqësore.

“Kjo do të jetë vjeshta e protestave ose pranvera e demokracisë. Njerëzit janë të gatshëm, presim vetëm mobilizim. Ata mobilizohemi kur të kuptojnë se ne e kemi seriozisht. Kur të binden se ne do i shkojmë deri në fund misionit tonë.

Unë nuk gjej një të vetëm që nuk thotë se protesta dhe vetëm protesta mund të shpëtojë shqiptarët nga ky regjim. Situata është dëshpëruese dhe do përkeqësohet edhe më tej në rrafshin moral nëse ne nuk arrijmë  në misionin tonë nuk kemi të ndalur. Koha ka kaluar, jo po vjen. Koha e protestave të fuqishme dhe të gjithëanshme po kalon. Çdo ditë është humbje, ne duhet të jemi të sinqertë me qyetatrët, nëse ne kemi një shkop magjik që t’i tregojmë se Edi Rama është i vendosur të respektoj vullnetin tuaj, atëherë normalisht do mendojë ndryshe. Kjo po dëmton besimin tek ne.

Aty ku ata e kanë projektuar besimin, aty shohin imobilitetin dhe marrin rrugët dhe ikin, ndaj dhe çdo demokrat dhe çdo drejtues duhet të bëjë gjithçka për të motivuar dhe mobilizuar PD-në në radhë të parë, e cila duhet të ngrihet në nivelin e temperaturave të larta që ka te qytetarët, urrejtjes që kanë qytetarët dhe pakënaqësisë së jashtëzakonshme që kanë për këtë qeveri. Duhet të kalojmë në forma të shumëllojshme qëndrese, revolte, kryengritje paqësore”, deklaroi Berisha.


 

Të fundit