Dy shqiptarë planifikonin të arratiseshin nga burgu në Greqi, si i zbuloi policia

Dy shqiptarë po planfikonin të arratiseshin nga burgu i Koridhalos në Greqi por policia i ka zbuluar në kohë.

Shqiptarët u kapën duke filmuar dhe fotografuar hyrjen e burgut mbrëmjen. Pas kësaj ngjarjeje, autoritetet fqinje dyshuan se ky ishte një plan për arratisje.

Të rinjtë shqiptarë sapo kishin mbërritur me autobus nga Shqipëria dhe kishin shkuan direkt jashtë burgut të Koridhalos.

Policia ka nisur hetimet për këtë rast dhe po e shqyrton çdo mundësi.