Dy vite para se të vdiste e fejuara i lë letër Jim Carry-t: Më bëre të përfundoja në një botë kokaine dhe prostitucioni

Dy vite para se të vetëvritej, e dashura e Jim Carry-t, Cathriona White, ka lënë një letër ku shfaqet gjendja e keqe në të cilën ajo ndodhej. Ai e bën Fajtor Jim-in pasi për shkak të tij u përfshi në një botë më drogë dhe prostitucion.

“Më bëre të përfundoja në një botë kokaine, prostitucioni, ligësie, abuzimesh. Ke bërë edhe gjëra të bukura për mua e për ato të jam mirënjohëse. Por që kur jam me ty, kam pushuar që qeni njeriu që isha, Jim”.

Fjalë shumë të renda, të raportuara nga “Daily Mail”, që kthejnë edhe njëherë vëmendjen tek mënyra misterioze se si e reja u nda nga jeta. Cathriona  u konsiderua si e vetëvrarë, nga një overdozë ilaçesh. Por përgjatë muajve që pasuan, dolën në dritë të tjera hipoteza që përfshinin aktorin e famshëm.

Megjithatë Carry e asnjëherë nuk e ka pranuar se ishte i fajshëm për vdekjen e saj. Sipas Jim, vdekja e saj ka ardhur nga mbidoza  dhe ndjenja e fajit  pasi dy vite para se të vdiste ai i kishte marr para, sipas tij edhe një mesazh nga e ëma e saj e ka tronditur Cathrion. Por në letër janë shkruar fjalë të rënda që lënë të kuptohet se marrëdhënia midis tyre ishte shumë më keq se ç’tregohej: “Më hodhe poshtë pasi more atë që të duhej. Nuk mendove se si do të më duhej të jetoja deri në fund të jetës, nuk kërkove falje e as nuk pyete se ç’mund të bëja. Më ngjite sëmundjet etua HSV e HPV, e tani duke të më kërkosh falje. Dua që ta kuptosh se sado që të duket një gjë e vogël, i shkatërron jetën një vajze”-  ka deklaruar Cathriona