E dedikuar pas lumturisë së saj, çfarë po ndodh mes Khloe Kardashian dhe Tristan

Tristan Thompson holds hands with Khloe Kardashian after shopping at Bal Harbor Shops in Bal Harbor, FL.

Pictured: Tristan Thompson,Khloe Kardashian Ref: SPL1357384 180916
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
[email protected]

Tristan Thompson është tradhtari më i famshëm për momentin por mesa duket Khloe Kardashian nuk është ende gati t`i japë duart Tristan.

Sipas burimeve të brendshme të çiftit, Khloe është e dedikuar në lumturinë e saj dhe të vajzës që ka sjellë në jetë. Ajo po i përkushtohet maksimalisht vogëlushes saj dhe planifikon të jetojë në Cleveland, ku jetonte dhe më parë me Tristan.