Flash News

E-TJERA

Dani Alves dënohet me 4 vite e 6 muaj burg për abuzim se*sual

Dani Alves dënohet me 4 vite e 6 muaj burg për abuzim se*sual

Ish-futbollisti brazilian Dani Alves u shpall fajtor për abuzim seksual ndaj një gruaje dhe u dënua me katër vjet e gjashtë muaj burg të enjten.

Vendimi i panelit prej tre gjyqtarësh në një gjykatë të Barcelonës pasoi një gjyq tre-ditor këtë muaj. Alves, mohoi çdo keqbërje gjatë gjyqit. Ai mund të apelojë kundër vendimit.

Gjykata gjeti se Alves e sulmoi seksualisht viktimën e tij herët në mëngjesin e 31 dhjetorit 2022, kur ajo tha se ai e përdhunoi në një banjë të një klubi nate luksoz në Barcelonë.

Të fundit