Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 11 shkurt 2024

Këmbimi valutor 11 shkurt 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 97.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 72.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 110.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.65 lekë.

Të fundit