Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 18 qershor 2024

Këmbimi valutor, 18 qershor 2024

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e martë, 18 Qershor), një dollar amerikan do blihet me 92.8 lekë dhe do shitet me 93.8 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 99.6 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 103.9 lekë dhe do shitet me 105 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.5 lekë dhe do shitet me 118.6 lekë.

Të fundit