Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 21 shkurt 2024

Këmbimi valutor 21 shkurt 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 96.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 72 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109.7 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.64 lekë.

Të fundit