Flash News

E-TJERA

Protesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallët e kryeministrisë

Protesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallët

Sapo ka mbaruar fjala e e kreut të PD, Sali Berisha disa nga protestuesit kanë hedhur tymuese dhe kapsollë drejt godinës së kryeministrisë.

Ndonëse përballë godinës janë vendosur dhjetëra forca policie, si pasojë e kapsollave është parë  zjarr në shkallët e kryeministrisë.

Po ashtu, disa protestues kanë tentuar t’i afrohen kordonit të policisë, por deri më tani nuk është shënuar asnjë incident.

Protesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallëtProtesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallëtProtesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallëtProtesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallëtProtesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallëtProtesta e opozitës, hidhen tymuese dhe kapsollë në shkallët

Të fundit