Flash News

E-TJERA

Zbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet të plotësojnë policët

Zbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet të

Zbardhet formulari i vetë-deklarimit që po plotësojnë efektivët e policisë, për t’iu nënshtruar procesit të vettingut.

Në këtë formular përfshihen pyetje për identitetin e efektivit të policisë, por edhe pyetje pikante, siç është ai nëse kanë pasur apo jo komunikime të qëllimshme me persona të inkriminuar.

Zbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet tëZbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet tëZbardhet formulari i vetëdeklarimit që duhet të

Ndër të tjera efektivi duhet t’i përgjigjet dhe faktit nëse ka qenë apo jo ndonjëherë i shpallur në kërkim apo nëse ka marrë favore apo dhurata nga persona të inkriminuar. ‘BalkanWeb’ formularin në fjalë që është 3 faqe.

Të fundit